Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022



 Αγαπητά μας παιδιά,

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε καταρχήν,την εκτίμηση μας για την απόφαση σας, να εισέλθετε στον αγώνα αυτό και μάλιστα, μέσα από πραγματικά αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες, που βιώσατε στο Σχολικό σας περιβάλλον και με τις εκπαιδευτικές μεθόδους που επέβαλε η δυσκολία του Κορωνοϊού

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό, με τα οποία αντιμετωπίσατε το στάδιο της προετοιμασίας σας και υπερβήκατε τον εαυτό σας, χάριν της κατάκτησης των στόχων σας.

Νιώθουμε την ανάγκη να απολογηθούμε που εμείς οι μεγαλύτεροι, ο καθένας από τη θέση και την ιδιότητα του, δεν καταφέραμε να κάνουμε « το κάτι παραπάνω », που θα σας παρείχε τις υποδομές και μία ποιότητα στην εκπαίδευση, αντάξια των προσδοκιών σας, δίνοντας σας παράλληλα και την υπόσχεση, να μην εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες μας για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Ξέρουμε ότι η ωριμότητα σας, σας πληροφορεί, πως οι εξετάσεις στις οποίες θα συμμετάσχετε, είναι μεν ένας σημαντικός σταθμός, δεν είναι όμως και ο μόνος, στην όμορφη πορεία της ζωής σας !

Ευχόμαστε από καρδιάς, να μπείτε τις επόμενες μέρες σ’ αυτόν τον στίβο με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και ψυχραιμία και να γευθείτε στο τέλος την χαρά της επιτυχίας. Κι αν αυτό δεν συμβεί, μην απογοητευθείτε, μην αποθαρρυνθείτε και μην πάψετε να ονειρεύεστε, σκεπτόμενοι ότι «κάθε εμπόδιο είναι για καλό», αλλά κυρίως, ότι για εμάς τους Γονείς, είστε τα παιδιά μας και η δεδομένη αγάπη και στήριξη μας,δεν προσμένει «ανταλλάγματα» από εσάς !   

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.