Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 12-02-2023

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΚρητώνΠιερίας «Οι Σταυραετοί» (Σβορώνου 38), η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κατερίνης,  με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Διοικητικός Απολογισμός 2021-2023
2. Οικονομικός Απολογισμός 2021-2023
3. Νομιμοποίηση Αντιπροσώπων - Εγγραφές νέων μελών (εφόσον πληρούν τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία κριτήρια) 
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 
5. Ορισμός Ημερομηνίας και τόπου εκλογών για τα όργανα Διοίκησης της Ένωσης

 

Μετά την διαπίστωση της απαρτίας των μελών, η συνέλευση ξεκίνησε τις εργασίες τις εκλέγοντας πρόεδρο και  γραμματέα γενικής συνέλευσης, την Παπαγιάννη Φρειδερίκη και Ιωαννίδου Μαρίααντίστοιχα και πρακτικογράφο τον ΣτουγιαννίδηΕυστάθιο.


Για το πρώτο (1ο) και δεύτερο (2ο) θέμα, οπρόεδρος της ΓΣ κάλεσε τον πρόεδρο του ΔΣ, Παπαγιάννη Γεώργιο και τον Ταμία Σιδηρόπουλο Δημήτριο, να παρουσιάσουν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του συλλόγου.


Μετά από την θετική εισήγηση της Ελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου, η όποια αποτελείται από τους :


α. Ταφραλή Μαρία

β. Βήτου Ροδάνθη   και

γ. Κατρανιά Μαρία 


το σώμα της ΓΣ ενέκρινε ομοφώνα τον απολογισμό, απαλλάσσοντας το ΔΣ από κάθε ευθύνη.


Για το τρίτο θέμα (3ο), κατατέθηκαν από τους συλλόγους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους προς τη Γενική Συνέλευση, τα οποία έγιναν δεκτά. Σχετικές οικονομικές εκκρεμότητες, λήφθηκε  ομόφωνα η  απόφαση να δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιηθούν ως και πριν την διαδικασία ανάδειξης οργάνων διοίκησης της Ένωσης.

 

Για το τέταρτο (4ο) θέμα, εκλέχτηκε ομόφωνα εφορευτική επιτροπή η όποια θα είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και αποτελείτε από τους:


1. Παπαγιάννη Φρειδερίκη : Πρόεδρος
2.Σαββίδης Δημήτριος     :Γραμματέας 
3. Κατέλη Λαμπρινή             Μέλος και

 

 

Για το θέμα πέμπτο (5ο), αποφασίστηκε ομόφωνα να οριστεί ως ημερομηνία εκλογών για τα όργανα Διοίκησης της Ένωσης, η 29η Μαρτίου 202ημέρα Τετάρτη και ώρες από 14:00 έως 19:00. 


Ως τόπος διεξαγωγής των εκλογών, ορίζεται ο χώρος των γραφείων της Ένωσης, Σβορώνου 38 (κτήριο Δημοτικής Αστυνομίας) .

 

Ακολούθησε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας για τα μέλη Ένωσης και τους καλεσμένους της (που προσήλθαν μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης) και η οποία ευλογήθηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αγαθόνικο Καραβαντέ.


Η Εφορευτική Επιτροπή σε συνεργασία με το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, θα μεριμνήσει αρμοδίως να ενημερώσει περεταίρω για την εκλογική διαδικασία (κατάθεση υποψηφιοτήτων, νομιμοποίηση αντιπροσώπων, εγγραφές νέων μελών κλπ) τα μέλη της Ένωσης, εντός των προσεχών ημερών, με κάθε πρόσφορο μέσο. 

 

Αφού δεν υπήρχε άλλο θέμα προς συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση.  

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 12-02-2023





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.