Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΡΆΚΤΟΥ




Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στον 1ο όροφο του πνευματικού κέντρου Εκάβη, με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του νομού Πιερίας. 

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας νομού Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ», με την Ένωση Γονέων δήμου Κατερίνης.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κ. Σίμου Τριανταφυλλιά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Κατερίνης κ. Παπαγιάννης Γιώργος. 

Στη συνέχεια τα επιστημονικά στελέχη της «ΑΤΡΑΚΤΟΥ» (κα Σαββινίδου Σοφία ψυχοπαιδαγωγός, κ. Μπέης Νικόλαος Κοινωνιολόγος και η κα Μασιάλα Ανδρεάνα κλινική ψυχολόγος) παρουσίασαν εκτενώς τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης. 

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων του νομού εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το ρόλο τους ως γονείς και τη βοήθεια που χρειάζονται για στήριξη του γονεϊκού τους ρόλου. 

Ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τις δυσκολίες και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ευελπιστούμε η συνάντηση αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για εμβάνθυνση της συνεργασίας των εκπροσώπων των γονέων με το Κέντρο Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ».






Αναδημοσίευση από το fb της ΑΤΡΆΚΤΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.